18. TÜBİTAK 2204-b Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisinde Öğrencilerimiz Okulumuzu ve İlimizi Başarıyla Temsil Ettiler

Okulumuzda artık bir gelenek haline gelen, 2204-b Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Konya Bölge Sergisi bu sene Isparta ilinde düzenlendi. Bölge sergisine çeşitli illerden 898 proje, Karaman ilinden ise 42 proje başvuru yapmış olup toplam 2 proje kabul edilmiştir. Kabul edilen 2 proje de Mümine Hatun Ortaokulu'na ait olup, son 3 senede bölge sergisine gönderdiği toplam 8 proje ile de il genelinde büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu bağlamda, öğrencilerimiz Isparta Gökkube Fuar Merkezi'nde düzenlenen bölge sergisinde okulumuzu ve ilimizi başarılı bir şekilde temsil ederek projelerini gelen izleyicilere ve akademisyenlere sunmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 13:43 - Görüntülenme: 185