Geziler

Ock

Bugün 8. sınıf öğrencilerimiz müdür yardımcımız Selami TATLI, rehberlik öğretmenimiz Şeyma TOPAK, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Betül EKE SİLİFKE eşliğinde Karaman TOBB Fen Lisesi'ne, Karaman İrfan Ataseven Anadolu Lisesi'ne ve Karaman Sosyal Bilimler Lisesi'ne tanıtım gezisi yaptılar.

Haz

Okulumuz öğrencileri Lütfi Elvam Kongre Merkezi'nde düzenlenen kitap fuarına katıldılar.

Haz

OKulumuz 6. sınıf öğrencileri dün sosyal bilgiler öğretmenimiz Mustafa FIRAT, ingilizce öğretmenimiz Serkan KÜRKÇÜ, Türkçe öğretmenimiz Ali Rıza GÜRBÜZ ve Derya KEDERSİZ, beden eğitimi öğretmenimiz Cansu Müşerref UYAR, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenimiz Fadima SAY ile birlikte Türk Dili Parkı'na pikniğe gittiler.

May

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri Türkçe öğretmenimiz Murat ERTAP eşliğinde İrfan Ataseven Tiyatro Topluluğu tarafından Lütfi Elvan Kongre Merkezinde sergilenen "Kurtuluş'a Koşanlar" adlı tiyatroyu izlemeye gittiler.

Nis

Karaman ili genelinde düzenlenen kitap okuma etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Karaman İl Halk Kütüphanesi'ne gittiler.

8. sınıf öğrencilerimize yönelik yapılan okul tanıtım gezisinde Karaman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lütfi Elvan Fen Lisesi, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi ziyaret edildi. Okul rehber öğretmenimiz Habip UYSAL eşliğinde yapılan gezide öğrencilerimiz liselerin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulların sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ziyaret ettikleri okulların öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrencilerimiz liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler.

Haz

Okulumuz 5. sınıf, 6. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen kültür gezisinde öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte Ürgüp, Göreme, Avanos, Sallanan Köprü, Aşıklar Vadisi, Güvercinlik Vadisi ve Paşabağı Vadisi'ni gezdiler.

Haz

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen kültür gezisinde öğrencilerimiz, öğretmenlerimizle birlikte 80 Binde Devr-i Alem Parkı, Mevlana Türbesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Karatay Hayvanat Bahçesi, Konya Bilim Merkezi ve Konya Tropikal Kelebek Bahçesini gezdiler.

Haz

Okulumuz öğrencileri Lütfi Elvan Kongre Merkezi'nde Karaman Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen kitap fuarına katıldılar.

May

Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Salonu Yatırımcıları Derneğince yurt genelinde ortaklaşa yürütülen ve 1 milyon öğrencinin sinemaya gitmesinin hedeflendiği proje kapsamında okulumuz öğrencileri öğretmenlerimiz eşliğinde Afacanlar: İş Başa Düştü filmini sinemada izlediler.

Bugün 8. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte öğretmenlerimiz sınavla öğrenci alan liseleri gezdiler. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lütfi Elvan Fen Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi ve İrfan Ataseven Anadolu Lisesi gezildi.