KARAMAN / MERKEZ - Mümine Hatun Ortaokulu

Stemle Öğreniyorum

May

Stemle Öğreniyorum eTwinning projemiz kapsamında proje ekibimiz ile birlikte öğrencilerimize code.org sitesinden yapacakları kodlama için eğitim verdik...

May

9 Mayıs Pazar günü eTwinning gününü kutlamak için proje ekibimizle bir video hazırladık.

May

Stemle Öğreniyorum eTwinning projemiz kapsamında proje ekibimiz ile birlikte hazırlayacağımız E-Dergi için öğrencilerimize web 2.0 aracı olan Canva programı ile bülten hazırlama konusunda eğitim verdik.

May

Stemle Öğreniyorum eTwinning projemiz kapsamında projede yer alan okulumuz öğrencileri 3D modelleme programı olan TINKERCAD ile uzay aracı tasarımı yaptılar.

Nis

Stemle Öğreniyorum eTwinning projemiz kapsamında ekibimizle birlikte zoom programı üzerinden çevrimiçi toplanarak öğrencilerimize 3D yazıcı eğitimi ve 3D design programı olan Tincerkad programı hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Nis

Stemle Öğreniyorum eTwinning Projemiz kapsamında Öğrencilerimiz web 2.0 aracı olan Pixton programını kullanarak sınıf oluşturdular.

Nis

Stemle Öğreniyorum eTwinning projemiz kapsamında okulumuz öğrencileri web 2.0 aracı olan canva programını kullanarak projemiz için logo tasarımı yaptılar.

Nis

Stemle Öğreniyorum eTwinning projemiz kapsamında 23 Nisan Cuma günü çevrimiçi olarak proje ekibimizle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutladık. Okulumuz, Hatay ve Batman illerinden katılan öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte kutladığımız bayram programımıza Hatay Samandağ İlçe Milli Eğitim müdürü Hilmi KAPO, okul müdürmüz Ömer KOÇAK ve diğer proje ekibi okul müdürleri de katıldılar. Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürlerinin konuşmasının ardından "STEM'le Öğreniyorum" proje tanıtımının yapıldığı kutlama programımız öğrencilerimizin okuduğu şiir ve yazılarla devam etti. Proje ekibimizde yer alan öğretmenlerimiz kapanış konuşmalarını yaptıktan sonra programımız sona erdi.

Nis

Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni ve öğrencileri tarafından yürütülen "STEM İle Öğreniyorum" isimli proje kapsamında, dün diğer proje ortakları ve öğrencileri ile ZOOM programı üzerinden birraya gelindi ve online olarak Güvenli İnternet hakkında eğitim yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Ahmed Eren Atçeken, Muzaffer Yiğit Pancaroğlu, Nevzat Yiğit Bayram, İhsan Mert Çakırdağ ve Umut Melih Doğan'ın "Stem ile Öğreniyorum" adlı eTwinning projemiz için hazırladıkları logolar aşağıdaki formda oylamaya sunulmuştur.