Karaman`ımızın önemli tarihi eserlerinin ve kişilerinin yer aldığı "Bir Nefes Karaman" adlı çalışma okul koridorumuza uygulandı. Çalışmaları yapan İlker SARI öğretmenimize teşekkür ederiz.

Velilerimize yönelik okulumuzda açılan "Okul Aile Semineri" tamamandı. Okul rehber öğretmenimiz Habip UYSAL tarafından verilen seminere katılım gösteren velilerimize sertifikalarını okul müdürümüz Ömer KOÇAK takdim etti.

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmeni Murat ERTAP tarafından düzenlenen 3. kitap okuma yarışması sonucunda dereceye giren öğrencilerimize kırtasiye hediye çeki verildi.

5/B sınıfından Marziye İkra GÜZLE 1.

5/D sınıfından Sümeyye AYINGER 2.

5/A sınıfından Cengizhan TAŞKIN 2.

5/C sınıfnıdan B. Mina VURUCU 3.

5/B sınıfından Bahriye Ela ALTINDAL 3. oldu

Ock

Kendimiz Biliyorum Nezaketli Davranıyorum Projemiz Kapsamında Yarıyıl Tatiline Çıkarken Nezaket Rozeti Kazanan Öğrencilerimiz Belli Oldu. Öğrencilerimize nezaket rozeti takılırken yanında sinema bileti hediye edildi.

Ock

Öğrencilerimiz 20/01/2023 Cuma günü, karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler. Karne dağıtımından sonra gerçekleştirilen törende Okul Müdürümüz Ömer KOÇAK, öğrencilerimize yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri, dinlenmeleri, ders tekrarı yapmaları ve kitap okumaları dileklerinde bulundu.

Ock

Bugün okulumuz öğretmenleri veli ile öğretmen arasındaki iletişimi arttırma, veliye ve öğrenciye olumlu katkılar sağlama, veliye öğrencinin akademik başarısı hakkında bilgi sunma, öğrencinin akademik başarısını arttırma velilerimizi evlerinde ziyaret etti.

Ock

Okulumuz öğrencileri Türkçe öğretmenimiz Murat ERTAP eşliğinde Danış Kitabevi'nde yazar Mine SOTA'yı ziyaret ettiler. Yazar ile söyleşi yapan öğrencilerimiz kitaplarını imzalattırdılar.

Ock

Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni tarafından öğrencilerimize yönelik Bilgi Güveliği ve Güvenli İnternet Eğitimi yapıldı.

Ock

ESafety Label web sitesi, öğretmenler, okul müdürleri ve bilişim yöneticileri için önemli bir politika oluşturma merkezidir. Okulların kendi çevrim içi güvenliklerini değerlendirdikleri, iyileştirdikleri ve güçlendirdikleri hareket eylem yapısıdır. Okulların kendi çevrim içi güvenlik altyapısını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirmek eSafety Label sayesinde mümkün olmaktadır. Bu bağlamda okulumuz eSafety Bronz Etiketi almıştır.

Yazar Ferda Akıncı İzbudak okulumuz öğrencileri ile buluştu. Ödüllü kitabı "Kış Ülkesi Çocukları" hakkında söyleşi yapan yazarımız öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.

Velilerimize yönelik okulumuzda açılan "Aile Okul Semineri" bugün sona erdi. Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden psikolojik danışmanlar Ramazan ÇAKICI, Cem AVUTMUŞLU ve Derya DİKDERE'nin katılımıyla gerçekleştirilen törende okul müdürümüz Ömer KOÇAK velilerimize sertifikalarını takdim etti. Eğitim sürecinde emeği geçen okul rehber öğretmenimiz Habip UYSAL'a teşekkür ederiz.

İçişleri Bakanlığı AFAD Başkanlığı koordinasyonu tarafından afetlerde dirençli toplum oluşturma vizyonu ile toplumda farkındalık oluşturma amacıyla 12 Kasım 1999 Düzce Depreminin yıldönümünde okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi. Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize ÇÖK-KAPAN-TUTUN hareketi anlatılarak tatbikat sırasında uygulanması sağlandı. Daha sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hızlı bir şekilde okul binasını tahliye ederek güvenli alanda toplandılar.

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerine "Bir Küçük Osmancık Vardı" isimli kitabın yer aldığı kitap okuma yarışması yapıldı. Yarışmayı okulumuz Türkçe öğretmeni Murat ERTAP düzenledi. Yarışmada

5-A sınıfından Cengizhan Taşkın birinci,

5-B sınıfından Ebrar Tugan ve Ela Altundal ikinci,

5-B sınıfından Demet Serçeli ve 5-D Oğuzhan Eren üçüncü oldu.

Türkçe öğretmenimiz Derya KEDERSİZ tarafından düzenlenen "Okuyoruz" projesi kapsamında Ekim ayının analizi yapıldı ve okul müdürümüz Ömer KOÇAK'ın katılımlarıyla öğrencilerimize Kasım ayı kitapları takdim edildi.

Ekm

Bugün Cumhuriyetimizin 99. yılı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çağdaş bir ükle olarak geleceğin temellerinin atıldığı bu özel günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutluyoruz. Okulumuz öğretmenleri Derya KEDERSİZ ve Neslihan KAYA'nın hazırladığı programlarla öğrencilerimizle birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra günün anlam ve önemini Türkçe öğretmenimiz Derya KEDERSİZ yaptı. Öğrencilerimiz hazırladıkları şiirleri ve yazıları okuduktan sonra program öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo gösterisi ile devam etti. Programımız öğrencilerimizin İstiklal Marşı'nı okumasıyla sona erdi. Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, kahraman silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.